از نظر ویتامین Cبسیار غنی است. مقدار ویتامین C آن 10 تا 12 برابر لیموترش و 30 تا 60 برابر سیب است.
رقیق کننده خون است و از چربی بالا و فشار خون جلوگیری می کند.
از سرماخوردگی، ورم لوزه و زخم معده پیشگیری می کند و میوه مناسبی برای افراد مبتلا به سرماخوردگی است.
از انجایی که میوه ای مغذی و مقوی است و ترشح ادرار را هم افزایش می دهد، افرادی که میل به کاهش وزن خود دارند، می توانند آن را مصرف کنند وبدون آنکه اضافه وزن هراس داشته باشند، یک منبع غنی از ویتامین را استفاده کنند.
مصرف کیوی برای پیشگیری از رماتیسم مفید است، ولی برای اشخاص مبتلا به این بیماری مضر است.
برای ترد شدن انواع گوشت های قرمز و سفید قبل از کباب کردن، می توان آنها را به صورت برش هیی به قطر 2 سانتی متر در آورده و کیوی له شده را به طرفین آن قطعات مالید و پس از نیم ساعت، گوشت ها را شسته و کباب لذیذی تهیه کرد.
تماس طولانی تر گوشت با کیوی ، سبب نرم شدن زید از حد گوشت و کاهش کیفیت آن می شود.